Klipsch GIG XXL Party speaker belaidė Bluetooth kolonėlė su akumuliatoriumi

Kaina:
399,00 €
Su mokesčiais Dėl pristatymo laiko teirautis

Nešiojama, įkraunama ir galinga garso kolonėlė su Bluetooth.

  • Iki 8 valandų baterijos tarnavimo laikas
  • Mikrofonas su karaoke funkcija
  • Galima prijungti muzikos instrumentą
  • Galima sujungti 2 kolonėlei tikram stereo garsui
  • 2 juostų sistema su 2 x 2" aukštų dažnių garsiakalbiais bei 2 x 6,5" žemų dažnių garsiakalbiais
  • Reguliuojamas apšvietimas

Gamintojo tinklapis

Kiekis
Pristatymas pagal užsakymą

Pateikti pasiūlymą

Jūsų pasiūlymas išsiųstas

Jūsų pasiūlymas priimtis, prašome patikrinti savo el. pašto dėžutę

  • Use dot instead of comma
  •     *Būtini laukeliai

Kraunama

 

Prekėms suteikiama gamintojo garantija

 

Nemokamas pristatymas nuo 100€

 

14 dienų prekių grąžinimo garantija

ĮJUNGTI ŠVIESOS ŠOU IR STROBOSKOPĄ

"Gig XXL" šviečia... ne, tikrai šviečia. Mėgaukitės įvairiais spalvų režimais ir nustatymais, atitinkančiais jūsų vakarėlio nuotaiką, su dviem įvairiaspalviais šviesos žiedais, kurie šoka į taktą, ir galingais stroboskopais, kad kur tik jį pasiimtumėte, jaustumėtės kaip festivalyje.

KARAOKE! ĮSKAIČIUOTAS MIKROFONAS

Tiesa: dainavimas skatina natūralių endorfinų, dar vadinamų laimės cheminėmis medžiagomis, išsiskyrimą smegenyse. "Gig XXL" turi karaokės mikrofoną / įvestį, kad galėtumėte dainuoti mėgstamą dainą arba stebėti, kaip draugai bando ją dainuoti... na, o gal tiesiog įrašyti, kad vėliau būtų galima pasijuokti.

GROKITE KARTU

Didelė naujiena: "Gig XXL" turi standartinę ¼" instrumento laido įvestį! Įjunkite gitarą, klavišinius, būgnus (arba bet ką kitą, kas turi atitinkamą išvestį) ir atlikite savo nuostabų solo kūrinį. Į komplektą neįeina: autografų pieštukas.

GALINGAS VAKARĖLIO GARSAS

Ši maža, bet galinga nešiojama kolonėlė pasižymi didesniu ir geresniu garsu nei bet kuris jo konkurentas. Su dviem 6,5" žemų dažnių garsiakalbiais ir dviem 2" aukštų dažnių garsiakalbiais patirsite legendinį dinaminį diapazoną su ryškiais aukštais ir giliais žemais dažniais, kuriuos suderino "Klipsch" - "G.O.A.T. hi-fi".

PAJUSKITE RITMĄ

Sustiprinkite žemus dažnius, kad žemieji dažniai būtų gilesni ir sodresni. Tiesiog įjunkite "Bass Boost" ir galėsite sustiprinti žemus dažnius, kad iš tikrųjų pajustumėte ritmą ir pakylėtumėte savo vakarėlį.

SKLANDUS "BLUETOOTH" SUSIEJIMAS

Muzikos paleidimas vakarėlyje neturėtų būti sudėtingas. Su "Gig XXL" tai padaryti taip paprasta, kaip belaidžiu ryšiu susieti išmanųjį telefoną, planšetinį kompiuterį ar kompiuterį ir paspausti PLAY.

DIDESNIS GARSAS IR VAKARĖLIS

Du geriau nei vienas! Sinchronizuodami du "Gig XXL" su dviem integruotais "Bluetooth" poriniais įrenginiais gaunate tikrą dviejų kanalų stereo garsą. Laikykite tai garsiakalbių scenos duetu. Tai geriausias būdas mėgautis muzika, geriausiai tinkantis dideliam vakarėliui ir visada geresnis, kai juo dalijamasi su draugais.

PARTY ON

Vienas pilnas įkrovimas = 8 valandos grojant mėgstamiausiems ritmams. Ir tai visu garsu. Su "Gig XXL" būsite pasiruošę ilgam vakarėliui.