Klipsch The Three Plus kolonėlė su Bluetooth

Kaina:
399,00 €
Su mokesčiais Dėl pristatymo laiko teirautis

Premium klasės aktyvi garso kolonėlė su Bluetooth. Puikus garsas ir aukštos kokybės medžiagos, integruota Phono jungtis patefono prijungimui bei skaitmeninė optinė įvestis.

Gamintojo tinklapis

Spalva
Kiekis
Pristatymas pagal užsakymą

Pateikti pasiūlymą

Jūsų pasiūlymas išsiųstas

Jūsų pasiūlymas priimtis, prašome patikrinti savo el. pašto dėžutę

  • Use dot instead of comma
  •     *Būtini laukeliai

Kraunama

 

Prekėms suteikiama gamintojo garantija

 

Nemokamas pristatymas nuo 100€

 

14 dienų prekių grąžinimo garantija

PARUOŠTA PATEFONUI

Dėl pridedamų Phono/RCA įėjimų "Three Plus" galima lengvai prijungti prie patefono, kad jūsų mėgstami įrašai būtų sukami stilingai.

PRABANGIOS DETALĖS

Prabangių medžiagų, tokių kaip tikro medžio fanera ir liesti patogūs jungikliai bei rankenėlės, pagrindu pagamintoje kolonėlėje "The Three Plus Heritage Inspired" suderinta akustika ir klasikinis Paulo W. Klipscho dizaino palikimas su naujausiomis šiandien prieinamomis technologijomis.

DIDŽIAUSIAS GARSAS

"Three Plus" yra galinga 2.1 stereo sistema, sukurta audiofilinei raiškai ir profesionaliai suderinta "Klipsch" akustikos specialistų, kad būtų užtikrintas krištolo skaidrumo ir puikių žemų dažnių skambesys. Dvigubi 2,25 colio viso diapazono garsiakalbiai ir 5,25 colio didelės eigos žemų dažnių garsiakalbis - "The Three Plus" sukurta taip, kad sodriu garsu užpildytų didesnes erdves.

ĮVEIKITE ATSTUMĄ

Lengvai transliuokite mėgstamą grojaraštį ar podkastą naudodami "Bluetooth 5.3" belaidę technologiją, kuri leidžia pasiekti iki 40 pėdų atstumą nuo šaltinio.

PERIMKITE KONTROLĘ

Su "The Three Plus" galite pritaikyti garsą naudodami "Klipsch Connect App" programėlę. Atsisiųskite jau šiandien ir galėsite reguliuoti ekvalaizerio nustatymus, išsaugoti mėgstamus nustatymus, gauti prieigą prie būsimų programinės įrangos atnaujinimų ir dar daugiau.