ELAC Miracord 60 plokštelių grotuvas

Kaina:
999,00 €
Su mokesčiais Dėl pristatymo laiko teirautis

Aukštos klasės rankinis ELAC patefonas su dirželine pavara ir karboniniu tonarmu.

Komplektacijoje neįeina galvutė.

Kiekis
Pristatymas pagal užsakymą

Pateikti pasiūlymą

Jūsų pasiūlymas išsiųstas

Jūsų pasiūlymas priimtis, prašome patikrinti savo el. pašto dėžutę

  • Use dot instead of comma
  •     *Būtini laukeliai

Kraunama

 

Prekėms suteikiama gamintojo garantija

 

Nemokamas pristatymas nuo 100€

 

14 dienų prekių grąžinimo garantija

"Miracord 60" patefonas

Išrankiems audiofilams, ieškantiems patefono, kuris suderina išskirtines charakteristikas ir nesenstančią eleganciją, "ELAC Miracord 60" yra garso meistriškumo švyturys. Sukurtas su kruopščiu dėmesiu detalėms, "Miracord 60" pasižymi diržinės pavaros mechanizmu, kuris užtikrina sukimosi stabilumą, sumažindamas triukšmus keliantį "wow" ir flutter, galinčius sutrikdyti klausymo patirtį. Jo anglies pluošto tonarmas - ELAC inžinerijos meistriškumo įrodymas - lengvai slysta vinilinėmis plokštelėmis, nepaprastai tiksliai išgaudamas kiekvieną niuansą ir detalę.

ANGLIES PLUOŠTO TONARMAS

Anglies pluošto tonarmas su kardaniniu guoliu yra garso tikslumo ir našumo viršūnė. Anglies pluošto konstrukcija pasižymi neprilygstamu standumu ir lengvumu, sumažina nepageidaujamą rezonansą ir iškraipymus, kartu užtikrindama nepaprastą vinilo griovelių sekimo tikslumą. Naudojant kardaninį guolį užtikrinamas sklandus, mažos trinties sukimasis, todėl tonarmas lengvai slysta, sumažėja trinties triukšmas ir išsaugomos subtilios muzikos detalės.

ALIUMINIO LIEJINIO DISKAS

22 mm storio aliuminio diskas yra preciziškos inžinerijos ir audiofilinės kokybės įrodymas. Jo didelė masė užtikrina puikų sukimosi stabilumą, veiksmingai mažina nepageidaujamas vibracijas ir rezonansus, kurie gali iškraipyti garso atkūrimą. Liejamo aliuminio konstrukcija užtikrina aukštą inertiškumo laipsnį, užtikrinanti greičio stabilumą, kad muzika būtų atkuriama tiksliau ir detaliau.

SERVO GREIČIO VALDYMAS

Jutiklis ir variklio valdymo grandinė matuoja faktinį lėkštės greitį ties guoliu ir akimirksniu jį koreguoja uždaroje grįžtamojo ryšio sistemoje. Šis metodas labai pagerina 60 modelio "wow" ir "flutter" specifikacijas.

ANTIREZONANSINIS PAGRINDAS

"Miracord 60" pagrindas pagamintas iš vieno 50 mm MDF bloko, kurio išorinė forma ir vidinė struktūra tiksliai apdirbta CNC staklėmis 0,1 mm tikslumu, todėl užtikrinama puiki izoliacija, dėl kurios sumažėja garsinis vibracijos ir grįžtamojo ryšio poveikis.

SPECIFIKACIJOS

TURNTABLE SECTION
Drive System Belt-drive
Motor DC motor
Selectable Speeds 33⅓ and 45 pm
Rotation Speed Variation +/- 0.33%
Wow and Flutter < 0.12%
Platter Aluminum die-cast
TONEARM SECTION
Type Carbonfibre tube
Overhang 18.6 mm
Offset Angle 25 degrees
Anti-Skating Adjustment 0...4
Main Bearing Stainless steel

Jums taip pat gali patikti