Pro-ject Automat A2 automatinis plokštelių grotuvas

Kaina:
1 199,00 €
Su mokesčiais Dėl pristatymo laiko teirautis

Aukštos kokybės, pilnai automatinis plokštelių grotuvas su plaukiojančiu korpusu ir Ortofon 2M Red galvute.

Itin paprastas naudojimas ir kokybiškas garsas iš Jūsų mėgiamų plokštelių.

Pagaminta Vokietijoje.

Kiekis
Pristatymas pagal užsakymą

Pateikti pasiūlymą

Jūsų pasiūlymas išsiųstas

Jūsų pasiūlymas priimtis, prašome patikrinti savo el. pašto dėžutę

  • Use dot instead of comma
  •     *Būtini laukeliai

Kraunama

 

Prekėms suteikiama gamintojo garantija

 

Nemokamas pristatymas nuo 100€

 

14 dienų prekių grąžinimo garantija

A2 TECHNOLOGIJOS

A2 tęsia mūsų visiškai mechaninių automatinių patefonų sėkmę. Su A2 dabar galite groti 7" (singlų) arba 12" 45 RPM greičio plokšteles. Į sistemą taip pat įtraukėme 78 RPM greitį, todėl galėsite atsigręžti į senas šelako plokštelių kolekcijas. Norėdami mėgautis klausydamiesi savo A2, tiesiog paspauskite "Start" ir tonarmas automatiškai persikels į pagrindinį plokštelės griovelį. Pradėjus groti, automatika visiškai atjungiama. O kadangi automatika veikia visiškai mechaniškai - nereikia jokios papildomos elektronikos - ji tikrai nedaro įtakos ir neblogina garso kokybės atkūrimo metu! Pasibaigus įrašo atkūrimui, tonarmas automatiškai grąžinamas atgal ir švelniai nuleidžiamas į pradinę padėtį, o variklis išjungiamas.

Plaukiojantis korpusas

A2 naudojama sub-šasi konstrukcija, kurioje tonarmas, lėkštės guolis ir variklis sumontuoti ant atskiros plaukiojančios sub-šasi. Tai dar labiau izoliuoja visus svarbiausius patefono elementus ir suteikia papildomą apsaugos nuo išorinio triukšmo, rezonansų ir trukdžių. Tai ypač naudinga, kai kolonėlės yra labai arti patefono.

A2 AUTOMAT PATEFONAS

PATOBULINTAS AUTOMATINIS MECHANIZMAS

Investavome į naują aliuminio liejinio viršų, skirtą visam automatiniam mechanizmui. Stengėmės kiek įmanoma išvengti originalios vokiškos automatikos konstrukcijos plastikinių dalių. Tai pirmas kartas per visus 50 metų, kai originalus automatikos dizainas taip patobulintas. Dėl naujo aliuminio liejinio dangčio ir masyvios važiuoklės, visa korpuso konstrukcija yra efektyvesnė ir daug geriau izoliuoja nepageidaujamus rezonansus.

BESVORIS SEKIMO JĖGOS REGULIAVIMAS

A2 naudojama nauja sekimo jėgos (antiskating) nustatymo sistema. Kaip įprasta, pirmiausia nustatome svorį su amortizuojančiu svareliu. Dėl amortizuojančio svarelio visas tonarmas tampa tvirtesnis ir atsiejamas nuo tonarmo, sumažinant rezonansinius dažnius. Vėliau pasukdami ratuką, esantį tiesiai ant tonarmo guolio, nustatysite sekimo jėgą (antiskating). Ši sistema ne tik labai greita, tiksli ir veiksminga, bet ir išlaiko svorio centrą tiesiai ant guolio centro. 

PATOBULINTAS TONARMAS IR KARDANINIS GUOLIS

A2 turi 8,3 colio itin lengvos masės aliumininį tonarmą su patobulintu didesnio skersmens vamzdeliu. Jis puikiai dera su šiek tiek sunkesniu "Ortofon 2M Red". Derinyje išlaikome itin greitą atsaką ir visas garso detales su daugybe smulkios mikrodinamikos, o "2M Red" galvutė suteikia daug masės ir muzikinės šilumos. Tonarmo guolis buvo iš esmės atnaujintas, dabar jis pagamintas iš aliuminio ir turi 4 kontaktų kardaninę konstrukciją su mūsų pačių gaminamais rutuliniais guoliais su plieniniais antgaliais. Tai leidžia užtikrinti netrukdomą ir laisvą tonarmo judėjimą su mažiausia įmanoma trintimi. A2 jūsų vinilines plokšteles seks itin tiksliai ir tvirtai.

KODĖL ITIN MAŽOS MASĖS TONARMAS?

Nuo seno vyksta techninės diskusijos apie lengvus tonarmus su didelio suderinamumo MM galvutėmis ir sunkius tonarmus su mažo suderinamumo MC galvutėmis. Abu metodai turi privalumų ir trūkumų, o išsamią analizę rasite atitinkamoje literatūroje. Tačiau kalbant apie automatinius patefonus, mums REIKIA itin lengvų tonarmų. Nėra jokio būdo tai apeiti. Mums reikia, kad automatinė mechanika būtų kaip mechaniniuose laikrodžiuose: maža ir tiksli. Sunkus tonarmas lemtų grubesnę mechaninę konstrukciją, nes reikėtų judinti daug didesnes mases. Todėl A2 pasiekia tokias našumo aukštumas, kaip joks kitas rinkoje esantis automatinis patefonas.

Techninės specifikacijos

Speed: 33, 45, 78 (electronic speed change)
Drive principle: belt drive, fully automatic
Platter: damped aluminium platter
Wow & flutter: 33: +/-0,14%; 45: +/-0,12%
Speed drift: 33: +/-0,27%; 45: +/-0,22%
Signal to noise: 74dB
Tonearm: ultra-light-mass 8,3” aluminium tonearm
Effective arm length: 211mm
Effective arm mass: 7g
Overhang: 19,5mm
Included accessories: 15V DC / 0,8A power supply, dust cover, 7‘‘ single adapter, feltmat, phono cable
Power consumption: 1,5W
Dimensions: 430 x 150 x 365 mm (WxHxD)
Weight: 7,3 kg net / 10 kg with packaging

Jums taip pat gali patikti