Acoustic Energy AE309

AE300 serijos grindinės garso kolonėlės

Nurodyta poros kaina

Gamintojo tinklapis

Turime ekspozicijoje

Acoustic Energy
2 Prekės
1 399,00 €
Su mokesčiais Pristatymas per 1-2 d.d.
Kolonėlių spalva: Juodas lakas
Kiekis
Paskutinė prekė

Loyalty Points
Uždirbk 139 taškus  nupirkęs šią prekę!
vertė 41,70 €!
  Prekėms suteikiama gamintojo garantija
  Nemokamas pristatymas nuo 100€
  14 dienų prekių grąžinimo garantija
Aprašymas

AE309 yra naujosios plonos grindinės kolonėlės, kompaktiškų matmenų, tinkamos vidutinio ir didesnio dydžio kambariams. Kaip ir lentyninės AE300, taip ir šios suteikia itin kokybišką ir natūralų garso atkūrimą bei nepriekaištingą pagaminimo kokybę.

Kolonėlėse naudojami du 13cm vidutinių-žemų dažnių garsiakalbiai. Nauja keramikos-aliuminio membrana su nedideliu profiliu ir galingu, didelės eigos motoru. Šis naujas garsiakalbis pagerina garso sklaidą, praprlečia žemų dažnių juostą bei bendrą galingumą.

Naujas 25mm aliuminis aukštų dažnių garsiakalbis, sukurtas 300 serijai, pasižymi aukštu galingumu bei mažais rezonansais, sumažinančiais iškraipymus. Tačiau pagrindinis šio garsiakalbio privalumas - puiki garso sklaida. Dėka specialaus bangos formos žiedo aplink garsiakalbį, išplečiama garso scena ir dėl to nebūtina sėdėti tiksliai per centrą, kad girdėti gerą garsą.

Inertiškas 18mm MDF korpusas pasižymi patentuota suveržimo technologija, paimta iš Reference serijos. Tai sumažina korpuso vibracijas ir leidžia garsiakalbiams atlikti savo darbą. Pailgos formos alsuoklis, esantis gale, pagerina žemų dažnių atkūimą ir sumažina "vėjo" efektą.

acosutic energy ae309 grindines koloneles

Prekė detaliau
Acoustic Energy
2 Prekės

Charakteristikos

  • 175
  • 38Hz – 30kHz
  • 89
  • 6
  • 22kg / vnt
  • 90 x 17,5 x 28