Klipsch The One Plus kolonėlė su Bluetooth

Kaina:
299,00 €
Su mokesčiais Dėl pristatymo laiko teirautis

Nedidelė, tačiau kokybiškai ir galingai grojanti kolonėlė su Bluetooth. Aukšta pagaminimo kokybė, naudojant natūralaus medžio apdailą, bei aliuminio detales.

  • 2.1 sistema su 2x2,25" plačiajuosčiais bei papildomu 4,5" žemų dažnių garsiakalbiu
  • Belaidis muzikos klausymas su Bluetooth 5.3 technologija
  • Valdymas per aplikacija

Gamintojo tinklapis

Spalva
Kiekis
Pristatymas pagal užsakymą

Pateikti pasiūlymą

Jūsų pasiūlymas išsiųstas

Jūsų pasiūlymas priimtis, prašome patikrinti savo el. pašto dėžutę

  • Use dot instead of comma
  •     *Būtini laukeliai

Kraunama

 

Prekėms suteikiama gamintojo garantija

 

Nemokamas pristatymas nuo 100€

 

14 dienų prekių grąžinimo garantija

PRABANGIOS DETALĖS

"One Plus Heritage Inspired" kolonėlėje "One Plus", kurioje naudojamos prabangios medžiagos, pavyzdžiui, tikro medžio fanera, liesti patogūs jungikliai ir rankenėlės, akustika ir klasikinis Paulo W. Klipscho dizaino palikimas derinamas su naujausiomis šiandien prieinamomis technologijomis.

DIDELIS GARSAS

Neleiskite, kad jus apgautų jos dydis - "One Plus" yra galinga 2.1 stereo sistema, sukurta audiofilinei raiškai ir profesionaliai suderinta "Klipsch" akustikos specialistų, kad būtų užtikrintas krištolo skaidrumo ir puikių žemų dažnių garsas. Turėdami du 2,25 colio pilno diapazono garsiakalbius ir 4,5 colio didelės eigos žemų dažnių garsiakalbį, būsite nustebinti garso kokybe, kuri sklinda iš tokio mažo korpuso.

ĮVEIKITE ATSTUMĄ

Lengvai transliuokite mėgstamą grojaraštį ar podkastą naudodami "Bluetooth 5.3" belaidę technologiją, kuri leidžia pasiekti iki 40 pėdų atstumą nuo šaltinio.

PERIMKITE KONTROLĘ

Su "The One Plus" galite pritaikyti garsą naudodami "Klipsch Connect App" programėlę. Atsisiųskite jau šiandien ir galėsite reguliuoti ekvalaizerio nustatymus, išsaugoti mėgstamus nustatymus, gauti prieigą prie būsimų programinės įrangos atnaujinimų ir dar daugiau.