Klipsch GIG XL nešiojama kolonėlė su akumuliatoriumi

Kaina:
249,00 €
Su mokesčiais Dėl pristatymo laiko teirautis

2 juostų, nešiojama ir kokybiškai skambanti kolonėlė, puikiai tinkanti nedideliam draugų vakarėliui.

  • Reguliuojamas apšvietimas
  • Karaoke mikrofonas
  • Galingas garsas su 6,5" žemų dažnių garsiakalbiu
  • IPX4 vandens atsparumo sertifikatas
  • Galimybė sujungti 2 kolonėles į stereo porą
  • 8 valandos nepertraukiamo garso

Gamintojo tinklapis

Kiekis
Pristatymas pagal užsakymą

Pateikti pasiūlymą

Jūsų pasiūlymas išsiųstas

Jūsų pasiūlymas priimtis, prašome patikrinti savo el. pašto dėžutę

  • Use dot instead of comma
  •     *Būtini laukeliai

Kraunama

 

Prekėms suteikiama gamintojo garantija

 

Nemokamas pristatymas nuo 100€

 

14 dienų prekių grąžinimo garantija

ĮJUNKITE ŠVIESAS

"Gig XL" šviečia... ne, tikrai šviečia. Mėgaukitės įvairiais spalvų režimais ir nustatymais, atitinkančiais jūsų vakarėlio nuotaiką, su įvairiaspalviais, dinamiškais šviesos žiedais, kurie šoka pagal ritmą.

KARAOKE! ĮSKAIČIUOTAS MIKROFONAS

Tiesa: dainavimas skatina natūralių smegenų endorfinų, dar vadinamų laimės cheminėmis medžiagomis, išsiskyrimą. Su "Gig XL" yra karaokės mikrofonas / įvestis, todėl galite dainuoti mėgstamą dainą arba stebėti, kaip draugai bando... na, o gal tiesiog įrašyti, kad vėliau būtų galima pasijuokti.

GALINGAS GARSAS

Ši maža, bet galinga nešiojama kolonėlė pasižymi didesniu ir geresniu garsu nei bet kuris jo konkurentas. Su 6,5 colio žemų dažnių garsiakalbiu ir 2 colių aukštų dažnių garsiakalbiu galėsite mėgautis legendiniu dinaminiu diapazonu su ryškiais aukštais ir giliais žemais dažniais, kuriuos suderino "Klipsch" - "G.O.A.T. of hi-fi".

PAJUSKITE RITMĄ

Sustiprinkite žemus dažnius, kad žemieji dažniai būtų gilesni ir sodresni. Naudodami "Bass Boost" galite sustiprinti žemus dažnius ir pakelti vakarėlio lygį.

ATSPARUS PURSLAMS

"Gig XL" turi IPX4 atsparumo purslams klasę, o tai reiškia, kad mėgstamą grojaraštį galite naudoti paplūdimyje (arba prie baseino), neprarasdami ritmo.

SKLANDUS "BLUETOOTH" SUSIEJIMAS

Muzikos paleidimas vakarėlyje neturėtų būti sudėtingas. Su "Gig XL" tai padaryti taip paprasta, kaip belaidžiu ryšiu sujungti išmanųjį telefoną, planšetinį kompiuterį ar kompiuterį ir paspausti PLAY.

DIDESNIS GARSAS, DIDESNIS VAKARĖLIS

Du yra geriau nei vienas! Sinchronizuodami du "Gig XL", gaunate tikrą dviejų kanalų stereo garsą. Laikykite tai garsiakalbių scenos duetu. Tai geriausias būdas mėgautis muzika, geriausiai tinkantis dideliam vakarėliui ir visada geresnis, kai juo dalijamasi su draugais.

PARTY ON

Vienas pilnas įkrovimas = 8 valandos grojant mėgstamiausiems ritmams. Ir tai visu garsu. Su "Gig XL" būsite pasiruošę ilgam vakarėliui.

Jums taip pat gali patikti