Marantz Cinema 30 11.4 namų kino stiprintuvas

Kaina:
4 499,00 €
Su mokesčiais Dėl pristatymo laiko teirautis

Aukščiausios klasės Marantz namų kino stiprintuvas, turintis net 11 kanalų su 140W galia kiekvienam iš jų. Itin plačios valdymo ir pajungimo galimybės, kruopščiai atrinkti komponentai ir nepriekaištingas garsas. Tai tikras premium klasės namų kino sistemos centras.

Gamintojo tinklapis

Spalva
Kiekis
Pristatymas pagal užsakymą

Pateikti pasiūlymą

Jūsų pasiūlymas išsiųstas

Jūsų pasiūlymas priimtis, prašome patikrinti savo el. pašto dėžutę

  • Use dot instead of comma
  •     *Būtini laukeliai

Kraunama

 

Prekėms suteikiama gamintojo garantija

 

Nemokamas pristatymas nuo 100€

 

14 dienų prekių grąžinimo garantija

"CINEMA 30" yra tobuliausias "Marantz" sukurtas AVR. Aukščiausios kokybės funkcijos, optimizuotos remiantis turtingu dešimtmečių paveldu, nesenstantis stilius ir aukščiausio lygio našumas - "Marantz CINEMA 30" yra aukščiausios kokybės namų kino sistemų pagrindas.

  • Didelė galia ir mažas iškraipymas: Kiekvieno kanalo galia 140 W ir 0,05 % THD, todėl galinga dinamika ir subtilios detalės tampa realybe
  • 11 kanalų ir daugybė konfigūracijų: Nors įmontuota 11 stiprintuvo kanalų, "CINEMA 30" gali apdoroti iki 13,4 kanalo, todėl nesunkiai rasite tobulą garsiakalbių išdėstymą savo kambaryje
  • Jokių kompromisų inžinerija: HDAM SA-2, monolitiniai simetriniai stiprintuvai, toroidiniai transformatoriniai maitinimo šaltiniai ir kitos technologijos pakelia "CINEMA 30" iki retai AVR įrenginiuose sutinkamo našumo lygio
  • "Sound Master" suderintas ir sukalibruotas jums: "Marantz" garso meistrai parenka aukščiausios kokybės ir pagal užsakymą pagamintus ingredientus, kad būtų išgautas muzikaliausias garsas. Pridedami galingi kalibravimo ir derinimo įrankiai, leidžiantys pasiekti geriausią sistemos veikimą.
  • Suderinamumas: 7 HDMI įvestys, taip pat skaitmeninės, analoginės ir phono įvestys - net analoginis vaizdo įrašas ir garsiakalbių bei išankstinio stiprintuvo išvestys - užtikrina galimybę prijungti beveik visus jūsų turimus komponentus.
  • Nesenstantis, tačiau modernus stilius: Puikus stilius: meistriškumas yra girdimas ir matomas. "CINEMA 30" kruopščiai pagaminta Japonijoje, naudojant autentiškas medžiagas ir šiuolaikinį stilių, atitinkantį turtingą paveldą ir stulbinantį veikimą.
  • Kas yra dėžutėje: Pagrindinis įrenginys, nuotolinio valdymo pultas, baterijos, laidų etiketės, trumpasis pradžios vadovas, "Audyssey" mikrofonas, kartoninis mikrofono stovas, 2 išorinės nuimamos antenos, kintamosios srovės laidas

Labai lengvai pritaikomas

Kruopščiai apgalvotos jungčių parinktys, daugybė garsiakalbių konfigūracijų ir patalpos kalibravimo galimybė leidžia sureguliuoti "CINEMA 30" pagal savo poreikius.

Nesenstantis, bet modernus stilius

Tobulumas girdimas ir matomas. "CINEMA 30" kruopščiai pagamintas Japonijoje, naudojant autentiškas medžiagas ir šiuolaikišką stilių, atitinkantį turtingą paveldą ir stulbinantį garsą.

Visiškas suderinamumas

Septynios HDMI įvestys, taip pat skaitmeninės, analoginės ir "phono" įvestys - net analoginis vaizdo ir garso bei pradinio stiprintuvo išvestys - užtikrina galimybę prijungti praktiškai visus turimus komponentus.

Charakteristikos

Galia, W
140 (8 ohm, 20 Hz - 20 kHz, 0.05% 2ch Drive)
Svoris, kg
19,4
Dydis (A/P/G), cm
10,9 / 44,2 / 38,4