ELAC 4Pi Plus V super tweeter

Kaina:
2 400,00 €
Su mokesčiais Dėl pristatymo laiko teirautis

ELAC super aukštų dažnių garsiakalbis, užtikrinantis aukšto dažnių atkūrimą net iki 50kHz ribos. Tai leis Jums pasinerti į muziką ir girdėti kiekvieną įrašo detalę.

Kiekis
Pristatymas pagal užsakymą

Pateikti pasiūlymą

Jūsų pasiūlymas išsiųstas

Jūsų pasiūlymas priimtis, prašome patikrinti savo el. pašto dėžutę

  • Use dot instead of comma
  •     *Būtini laukeliai

Kraunama

 

Prekėms suteikiama gamintojo garantija

 

Nemokamas pristatymas nuo 100€

 

14 dienų prekių grąžinimo garantija

"4PI PLUS V" - aukščiausios klasės ELAC papildomas aukštų dažnių garsiakalbis, kurio viršutinės ribos dažnis viršija 50 kHz, apima išplėstinį dažnių spektrą iki pat ultragarso diapazono. Todėl kiekvieną muzikos detalę galėsite išgirsti įspūdingai aiškiai ir tiksliai. Kadangi subtili vos 5 mikrometrų storio juostelė užtikrina 360° garso sklaidą, jūs tiesiog pasineriate į muziką!

Kompaktiškas ir elegantiškas "4PI PLUS V" dizainas puikiai dera prie bet kokio kambario dizaino. Pagrindinė ypatybė - galimybė reguliuoti aukštų dažnių garsiakalbio pagrindo kampą jį pasukant. Tai leidžia jį statyti ne tik ant plokščių, bet ir ant nuožulnių paviršių, pavyzdžiui, ant VELA ar "Concentro" serijos kolonėlių.

SPECIFIKACIJOS

Frequency response 3,500 - 50,000 Hz
Recommended Amplifier Power 20 - 400 W / channel
Impedance 6 Ohm
Dimensions (HxWxD) 13.4 x 13.9 x 16.1 cm
Weight 2.7 kg

Jums taip pat gali patikti

ELAC Vela FS 407

4 300,00 €
Aukštos klasės, išskirinio dizaino bei nuostabaus garso ELAC Vela FS407 grindinės garso kolonėlės. JET plėvelinis aukštų dažnių garsiakalbis ir...