WiiM AMP tinklinis stereo stiprintuvas

Kaina:
369,00 €
Su mokesčiais Pristatymas per 1-3 d.d.

Mažas, nebrangus, tačiau galingas ir funkcionalus tinklinis stereo stiprintuvas

Gausybė funkcijų, kaip internetinių muzikos šaltinių palaikymas (Spotify, Tidal, Deezer, internetinis radijas ir pan.), valdymas per aplikaciją, HDMI jungtis TV pajungimui, USB laikmenos jungtis, išėjimas žemų dažnių kolonėlei, Bluetooth 5.1.

Spalva
Kiekis
Turime parduotuvė Kauno g. 31, Vilnius

Pateikti pasiūlymą

Jūsų pasiūlymas išsiųstas

Jūsų pasiūlymas priimtis, prašome patikrinti savo el. pašto dėžutę

  • Use dot instead of comma
  •     *Būtini laukeliai

Kraunama

 

Prekėms suteikiama gamintojo garantija

 

Nemokamas pristatymas nuo 100€

 

14 dienų prekių grąžinimo garantija

Mažas, bet galingas

Kompaktiškas "WiiM" stiprintuvas, įrengtas elegantiškame aliuminio korpuse, siūlo universalias panaudojimo galimybes. Viduje esantys aukščiausios kokybės komponentai ir naujoviškos signalo grandinės užtikrina tvirtą, krištolo skaidrumo stiprinimą. Pagal užsakymą sukurtas radiatorius užtikrina optimalų šiluminį našumą. Neleiskite, kad kompaktiškas dizainas jus apgautų - jis turi 60W kanalui, esant 8 omams, ir 120W kanalui, esant 4 omams. Paverskite savo kolonėles, įskaitant pastatomas ant grindų, įmontuojamos, lauko ar lentynines kolonėles į išmanių namų sistemą.

Leiskite mėgiamą muziką belaidžiu būdu

Supaprastinkite savo garso tyrinėjimus naudodami "WiiM Home" programėlę. Atsisveikinkite su programėlių ieškojimu; ši "viskas viename" sąsaja sujungia jus su daugybe populiarių muzikos transliavimo paslaugų, tokių kaip "Spotify", "iHeartRadio", "Tidal", "Amazon Music", "Qobuz", "Napster", "Pandora", "TuneIn", "Deezer" ir kt.

Viską daro kaip magija

Susikurkite savo garso pasaulį su "WiiM Home" programėle. Transliuokite iš geriausių muzikos paslaugų ir be vargo valdykite savo sistemą kambarį po kambario. Reguliuokite garsumą, sinchronizuokite kolonėles, išsaugokite mėgstamiausius įrašus, nustatykite žadintuvus ir koreguokite nustatymus - viskas vienoje vietoje. Mėgstate savo muzikos programėlę? Ne bėda, grokite tiesiai iš jos. Be to, naudokite laisvų rankų įrangą naudodami balso komandas. Nesvarbu, ar naudojate "Alexa", "Google Assistant", ar "Siri", valdyti galima vos vienu žodžiu, net ir naudojant pridedamą balso nuotolinio valdymo pultą.

Jūsų muzikos biblioteka visur

Prijunkite USB diską prie "WiiM Amp" ir paverskite savo namus asmenine koncertų sale. Siųskite savo skaitmeninę muzikos kolekciją studijine kokybe į kelis "WiiM" įrenginius visoje erdvėje. "WiiM Amp" ne tik indeksuoja jūsų muzikos biblioteką, bet ir veikia kaip nuolat veikiantis medijos serveris, todėl jūsų asmeninės melodijos pasiekiamos bet kuriuo metu ir bet kurioje namų vietoje.

Individualiai pritaikytas garsas Neribotos galimybės

Su "WiiM Amp" atverkite garso pasaulį. Nesvarbu, ar integruojate lubinius garsiakalbius, atgaivinate senovinę garso įrangą, ar optimizuojate televizoriaus garsą, mūsų platus ekvalaizerio parinkčių rinkinys jums padės. Rinkitės iš 24 iš anksto nustatytų nustatymų, tiksliau sureguliuokite naudodami 10 juostų grafinį ekvalaizerį arba gilinkitės į 4 juostų parametrinį ekvalaizerį - visa tai lengvai pasiekiama programėlėje. Be to, galite laisvai nustatyti nepriklausomus EQ profilius kiekvienam įvesties šaltiniui - HDMI, optiniam, linijiniam, BT ar tinklo. Kurkite tobulą garso sistemą, kambarys po kambario, šaltinis po šaltinio.

Sklandus valdymas balsu naudojant 360° "Bluetooth" nuotolinio valdymo pultą

Lengvai valdykite "WiiM Amp" naudodami "Bluetooth" nuotolinio valdymo pultą, kuriame integruota "Alexa", skirta balso komandoms. Naršykite be jokių kliūčių ir lengvai atlikite tokius veiksmus, kaip grojimas, pauzė, kūrinio praleidimas, garsumo reguliavimas ir išjungimas. Be to, vienu bakstelėjimu pasiekite mėgstamą turinį naudodami pritaikomus išankstinius nustatymus.

Aukščiausia garso kokybė

Su "WiiM Amp" mėgaukitės garsu kaip niekada anksčiau. Mūsų atlikti griežti garso bandymai rodo, kad jis užtikrina stulbinamai aiškų ir sodrų garsą. Bendrasis harmoninis iškraipymas + triukšmas (THD+N) yra tik 0,002 % (-93 dB) ir 98 dB SNR, kai galia 5 W, todėl garsas beveik nepriekaištingas, t. y. girdite muziką tiksliai taip, kaip ją norėjo išgirsti atlikėjas, be jokių iškraipymų ar triukšmo. Nesvarbu, ar esate paprastas klausytojas, ar audiofilas, "WiiM Amp" pakylėja jūsų garso patirtį į naujas aukštumas.

Supaprastinta namų kino magija

Su "WiiM Amp" HDMI ARC prievadu be vargo pagerinsite savo pramogų patirtį. Prijunkite televizorių ir pasinerkite į sodrų stereo garsą laidose, filmuose ir vaizdo žaidimuose. Trokštate sodresnio garso? Tiesiog pridėkite žemų dažnių garsiakalbį, kad garsas pasiektų kino teatro lygį.

Jums taip pat gali patikti