DENON DRA-900H tinklinis stereo stiprintuvas su HDMI

Kaina:
799,00 € Sutaupote 100,00 €
899,00 €
Su mokesčiais Pristatymas per 1-3 d.d.

Dviejų kanalų sistemoje mėgaukitės muzikos ir filmų kolekcijomis, įskaitant vinilą, kompaktinį diską, didelės raiškos garso failus, „Blu-ray“ ir net naujausią 8K turinį. Be to, naudodami HEOS® Built-in, galite belaidžiu būdu transliuoti muziką internetu ir dalytis ja su HEOS palaikančiais garsiakalbiais kituose kambariuose.

Spalva
Kiekis
Turime parduotuvė Kauno g. 31, Vilnius

Pateikti pasiūlymą

Jūsų pasiūlymas išsiųstas

Jūsų pasiūlymas priimtis, prašome patikrinti savo el. pašto dėžutę

  • Use dot instead of comma
  •     *Būtini laukeliai

Kraunama

 

Prekėms suteikiama gamintojo garantija

 

Nemokamas pristatymas nuo 100€

 

14 dienų prekių grąžinimo garantija

MUZIKA SRAUTINIU BŪDU VISOJE JŪSŲ NAMUOSE

Su HEOS® Built-in lengvai pasiekite srautinę muziką ir dalinkitės su HEOS įgalintais garsiakalbiais kituose kambariuose.

HEOS® BUILT-IN TECHNOLOGIJA

Perduokite muziką belaidžiu būdu į suderinamus HEOS komponentus iš įvairių srautinio perdavimo paslaugų. Pridėkite Denon® Home garsiakalbius prie kitų kambarių ir valdykite visa tai naudodami HEOS programėlę.

HDMI jungtis su ARC/eARC

Palaiko naujausią HDMI technologiją įvesties ir išvesties srityse. ARC (garso grąžinimo kanalas) arba eARC (patobulintas garso grąžinimo kanalas) leidžia lengvai leisti TV garsą per imtuvą, naudojant tik vieną HDMI jungtį.

8K/HDCP 2.3

Mėgaukitės nepriekaištinga 8K vaizdo kokybe savo 8K televizoriuje arba projektoriuje. Palaiko tiek 8K perdavimą, tiek 8K 4K turinio padidinimą. Palaiko HDCP 2.3, naujausią apsaugos nuo kopijavimo standartą, kad būtų ramu perduodant nuo kopijavimo apsaugotą turinį

Naujos kartos žaidimai

Palaiko kintamą atnaujinimo dažnį (VRR), greitą kadrų transportavimą (QFT) ir automatinį mažo vėlavimo režimą (ALLM), kad būtų galima sklandžiai žaisti žaidimus, kai jie prijungti prie suderinamų žaidimų įrenginių.

Airplay 2 ir Apple Siri Voice Control

Naudodami „AirPlay 2“ belaidžiu būdu perduokite „Apple“ muziką į imtuvą arba sugrupuokite su kitais su „AirPlay“ suderinamais garsiakalbiais, kad namai užpildytų muzika.

Didelės raiškos garso palaikymas

Mėgaukitės puikiu garso tikslumu su mėgstamais didelės raiškos garso takeliais. Palaikomi formatai yra ALAC, FLAC ir WAV iki 192 kHz/24 bitų. Jis taip pat suderinamas su 2,8/5,6 MHz DSD failais. Leiskite HD garso takelius iš USB disko ar kitų prijungtų diskų tinkle arba iš Amazon Music HD su prenumerata. Taip pat palaikomi įprasti MP3 ir WMA failai.

Bluetooth garso siųstuvas

Sujunkite mėgstamas Bluetooth ausines su imtuvu, kad galėtumėte toliau klausytis mėgstamos muzikos, filmų ar TV programų naktį. Taip pat galite vienu metu leisti garsą iš garsiakalbių ir „Bluetooth“ ausinių. Jei jūsų šeimos narys ar draugas turi klausos sutrikimų, rekomenduojame šią sąranką. Vienu metu galite prijungti vieną porą ausinių.

DRA900H

Charakteristikos

Galia, W
2 x 100W (8 ohm, 20 Hz - 20 kHz, 0.08% 2ch Drive)
Harmoniniai iškraipymai, THD
0.0001
Signalo/Triukšmo santykis, dB
98dB
Svoris, kg
8,6
Dydis (A/P/G), cm
15,1 / 43,4 / 33,9

Jums taip pat gali patikti