PrimaLuna EVO 300 integruotas lempinis stiprintuvas

Kaina:
4 875,00 €
Su mokesčiais Dėl pristatymo laiko teirautis

Aukštos klasės PrimaLuna integruotas lempinis stiprintuvas su Triode / Ultra-linear režimų pasirinkimais.

Toroidiniai transformatoriai, point-to-point vidinių grandinių sujungimas, adaptyvinis autobias, specialiai pagaminti išėjimo transformatoriai.

Suderinamas su daugeliu lempų tipų. 

Išėjimas žemų dažnių kolonėlei.

Gamintojo tinklapis

Spalva
Kiekis
Pristatymas pagal užsakymą

Pateikti pasiūlymą

Jūsų pasiūlymas išsiųstas

Jūsų pasiūlymas priimtis, prašome patikrinti savo el. pašto dėžutę

  • Use dot instead of comma
  •     *Būtini laukeliai

Kraunama

"PrimaLuna" gaminiai džiugina pojūčius dar gerokai prieš juos įjungiant. Visi modeliai yra rankų darbo, sunkūs, puikiai aušinamo plieno korpusas yra padengtas penkiais sluoksniais, kurių kiekvienas nušlifuotas ir nupoliruotas rankomis. Viduje rasite laidus nuo taško iki taško su tik geriausiais šveicariško sidabro laidais - toks detalumo lygis paprastai būna (ir ne visada!) tik brangiausioje elektroninėje įrangoje.

Čia nėra pigių plastikinių nuotolinio valdymo pultelių. PrimaLuna naudoja sunkiojo metalo nuotolinio valdymo pultelius, kurie yra tvirti, tačiau elegantiški ir ergonomiški.

Kalbant apie sunkų metalą, pabandykite pakelti "PrimaLuna", kad pamatytumėte, kiek daug į juos įdėjome. Visuose "PrimaLuna" modeliuose naudojami pagal užsakymą sukurti toroidiniai ir EL transformatoriai, pagaminti pagal griežtą vieno prestižiškiausių JAV transformatorių dizainerių specifikaciją. Kiekvienas transformatorius yra visiškai hermetiškas, kad būtų mažiausias triukšmas ir geriausia izoliacija, ir užtikrina didžiulį išėjimo dažnių juostos diapazoną bei garsiakalbių kontrolę. Nėra pigaus ar lengvo būdo tai padaryti, todėl "PrimaLuna" garsėja tuo, kad vidutinių dažnių magija, būdinga lempoms, derinama su skaidriais aukštais dažniais ir giliais, tvirtais bosais.

Kitos aukštos kokybės "PrimaLuna" dalys yra motorizuoti ALPS garsumo valdikliai, "Nichicon" ir "DuRoch" polipropileno ir alavo folijos kondensatoriai ir itin greiti "Philips" diodai. "PrimaLuna" naudoja tik keraminius lempų lizdus, paauksuotus didelio atsparumo WBT stiliaus garsiakalbių gnybtus (visos garsiakalbių jungtys yra vientiso veleno, kad būtų geresnis laidumas, geresnis garsas ir didesnis patikimumas) ir paauksuotus RCA įvesties lizdus, kurie užtikrina geriausius įmanomus mechaninius ir elektrinius kontaktus.

Kiekvienas EVO integruotas stiprintuvas taip pat yra ir aukštos kokybės lempinis ausinių stiprintuvas! Nėra atskiro mikroscheminio stiprintuvo, skirto ausinių lizdui, - kiekvienas pagrindinės grandinės elementas ir kiekviena vakuuminė lempa naudojama ausinėms valdyti.

Viena iš puikių naujų EVO savybių - 100 % ekranuots phono korektoriaus korpusas, prijungtas prie apatinės plokštės. Tai idealus sprendimas "PrimaLuna" "vidinei" (pasirinktinai) MM "PhonoLogue" grandinei, visiškai atskirtai ir ekranuotai nuo likusios grandinės, montuoti.

Aktyviosios funkcijos apima "PrimaLuna SoftStart" išmaniosios grandinės konstrukciją, užtikrinančią ilgesnį jautrių komponentų tarnavimo laiką ir mažesnę lempos gedimo dėl šiluminio smūgio tikimybę. "PrimaLuna" pelnytai garsėja savo adaptyviąja "Adaptive Auto Bias™" grandine, kuri yra išskirtinis "PrimaLuna" gaminys. Ši grandinė yra už signalo kelio ribų, ji nuolat ir akimirksniu stebi ir sklandžiai reguliuoja lempų stiprumą, todėl sumažėja techninės priežiūros apimtys ir padidėja našumas, nes smarkiai sumažėja iškraipymai. EVO turi patobulintą išėjimo pakopos apsaugos grandinę su rele, kuri apsaugo išėjimo transformatorius, rezistorius ir aukštos įtampos maitinimo šaltinį katastrofiško lempų gedimo atveju.

Norite galingesnių lempų? EVO integruotuose stiprintuvuose yra didelio ir mažo stiprumo lygio jungiklis, todėl vartotojai gali lengvai pasirinkti optimalų lygio nustatymą EL34 arba KT88 lempoms. Dėl šios ir autobias grandinės jums niekada nereikės vargti su juvelyriniais atsuktuvais ir multimetrais, kaip to iš savo klientų reikalauja daugelis kitų lempų stiprintuvų gamintojų. Tiesiog perjunkite lempas, perjunkite stiprumo lygį ir "PrimaLuna" atliks visą sunkų darbą už jus!

Visuose "PrimaLuna" galios transformatoriuose yra PTP™ (Power Transformer Protection) grandinė. Kai galios transformatorius perkaista (dėl aplinkos, perkrovos ar įrenginio problemos), vidinis šiluminis jungiklis atidaro pirminę grandinę ir leidžia transformatoriui atvėsti, kol dar nepadaryta žalos. Jam atvėsus, kontaktas atkuriamas, stiprintuvas vėl įjungiamas ir veikia įprastai.

Naudodamiesi "PrimaLuna" rasite daugybę apgalvotų mažų detalių, kurios gal ir nėra sukrečiančios, bet dėl kurių naudotis ir turėti šį įrenginį yra vienas malonumas. Leisime jums patiems jas atrasti, bet štai viena iš jų: aliumininis varžtas ant kintamosios srovės įvesties, kuris leidžia lengvai nustatyti, kurioje jungties pusėje yra fazės kontaktas. Nieko įspūdingo, tiesiog paprasta.

Specifikacijos Model EVO 300-1 for EL34 / KT88
Power Ultra-Linear 42 / 43 / 45 / 48 Watts per channel
Power Triode 24 / 25 / 27 / 30.5 Watts per channel
Frequency Response 10 Hz – 50 kHz +/- 1 dB
8 Hz – 75 kHz +/- 3 dB
THD with AABB < 0.2% @ 1W; < 2% @ Rated Power
S/N Ratio 86 dB / 87 dB / 87 dB / 87 dB
Input Impedance 100 kOhm
Input Sensitivity 270 / 285 / 290 / 300 mV for rated power at max volume
Maximum Gain 36.5 dB / 36.7 dB / 36.8 dB / 36.9 dB
Power Consumption 290 Watts / 300 Watts / 330 Watts / 340 Watts
Weight Net weight: 68.2 lbs / 31 kg
Shipping Weight: 77 lbs / 35 kg
Dimensions 15.9" x 15.2" x 8.1" / 405 x 385 x 205 mm (L x W x H)
Shipping dimensions 22.7" x 18.4" x 12.4" / 577 x 468 x 315 mm (L x W x H)
Inputs 5 pairs Stereo RCA, 1 pair Home Theater Input
Outputs 4 & 8 Ohm Speaker Taps, Tape, Stereo/Mono Sub, Headphone
Tube Complement 4 x EL34, 6 x 12AU7
Damping Coefficient 4 KD (1 kHz)
Remote Control Full

Charakteristikos

Stiprintuvo tipas
Lempinis
Galia, W
2x42W (EL34, 8ohm)
Dažnių juosta, Hz
10Hz-65Hz +/- 1dB
Signalo/Triukšmo santykis, dB
86
Svoris, kg
30
Dydis (A/P/G), cm
20,5 / 38,6 / 40,4