Denon AVC-X6700H 11 kanalų 8K namų kino stiprintuvas

Kaina:
2 499,00 € Sutaupote 1 000,00 €
3 499,00 €
Su mokesčiais Dėl pristatymo laiko teirautis
  • 11.2 Kanalų 205W 8K Namų kino stiprintuvas
  • 8K/60Hz ir 4K/120Hz geriausiai vaizdo žaidimų bei filmų patirčiai
  • Dolby Atmos, Dolby Atmos Height Virtualization technologija, DTS:X, DTS Virtual:X bei IMAX Enhanced.
  • 8 HDMI įvestys, 3 HDMI išvestys, įskaitant eARC
  • Audyssey MultEQ XT, Dynamic Volume/EQ
  • Valdymas balsu su Amazon Alexa, Siri (via AirPlay 2) ir Google Assistant
  • AirPlay 2 / Bluetooth / integruota HEOS technologija

Daugiau informacijos apie prekę

Spalva
Kiekis
Pristatymas pagal užsakymą

Pateikti pasiūlymą

Jūsų pasiūlymas išsiųstas

Jūsų pasiūlymas priimtis, prašome patikrinti savo el. pašto dėžutę

  • Use dot instead of comma
  •     *Būtini laukeliai

Kraunama

Atraskite naujos kartos namų kino sistemą su „Denon AVR-X6700H“. 205W galią vienam kanalui suteikiantis Denon namų kino stiprintuvas suteikia svaiginančią 3D garso patirtį kartu su „Dolby Atmos“, „IMAX Enhanced“ bei „DTS: X“. Net jei neturite specialių lubinių kolonėlių, „Dolby Atmos“ aukščio virtualizacijos technologija ir „DTS Virtual: X“ pagyvins jūsų filmų žiūrėjimą kaip niekada anksčiau. „AVC-X6700H“ palaiko naujausias HDMI vaizdo technologijas: 8K / 60Hz ir 4K / 120Hz vaizdo pralaidumas, „Dolby Vision“, HDR10, HDR10 +, Dynamic HDR, HLG. Taip pat šis stiprintuvas pasižymi ir 8K vaizdo raiškos didinimu bei HDCP 2.3 palaikymu visose HDMI jungtyse (8 įvestys / 3 išvestys).

Transliuokite muziką iš pačių populiariausių internetinių muzikos transliavimo platformų: „Spotify“, „TuneIn“ internetinis radijas, „Amazon Music HD“, „TIDAL“. Muziką taip pat galima transliuoti ir naudojant „Bluetooth“, „Apple AirPlay 2“ ir „Wi-Fi“ su įntegruota HEOS technologija. Mėgaukitės savo garso įrašų kolekcija net ir aukštos raiškos garso formatais (WAV, FLAC, ALAC ir DSD 2,8 / 5,6 MHz). Šiuos formatus galima transliuoti tiesiai iš interneto arba naudojant USB laikmeną. „Denon AVR-X6700H“ veikia ir su „Amazon Alexa“, „Google Assistant“ ar „Apple Siri“. Šios platformos suteiks plačias valdymo balsu galimybes.

Vizualiai supažindindamas su kiekvienu pradinės stiprintuvo konfiguracijos etapu, apdovanojimus laimėjęs „Denon“ sąrankos asistentas užtikrins, kad pradinę konfiguraciją atliktumėte greitai ir suprantamai. Kiekviena namų kino sistema yra unikali - štai kodėl „Denon“ naudoja „Audyssey“ aukščiausios klasės kambario akustikos kalibravimo technologiją, kuri automatiškai atlieka matavimus ir optimizuoja jūsų stiprintuvą taip, kad šis suteiktų svaiginančią 3D garso patirtį, pritaikytą konkrečiai Jūsų kambariui.

Jums taip pat gali patikti