Acoustic Energy AE300

Kaina:
799,00 €
Su mokesčiais Dėl pristatymo laiko teirautis

AE300 serijos lentyninės garso kolonėlės.

Nurodyta poros kaina.

Turime ekspozicijoje

Gamintojo tinklapis

Kolonėlių spalva
Kiekis
Pristatymas pagal užsakymą

Pateikti pasiūlymą

Jūsų pasiūlymas išsiųstas

Jūsų pasiūlymas priimtis, prašome patikrinti savo el. pašto dėžutę

  • Use dot instead of comma
  •     *Būtini laukeliai

Kraunama

AE300 yra kompaktiškos lentyninės garso kolonėlės, tinkamos nedidelio ir vidutinio dydžio kambariams. Tai yra sekantis žingsnis garso atkūrimo bei pagaminimo kokybėje nuo apdovanojimus pelniusių AE100 kolonėlių. 

Išlaikant legendinių AE1 kolonėlių filosofiją, šiose taip pat naudojamas 13cm vidutinių-žemų dažnių garsiakalbis. Nauja keramikos-aliuminio membrana su nedideliu profiliu ir galingu, didelės eigos motoru, šis naujas garsiakalbis pagerina garso sklaidą, praprlečia žemų dažnių juostą bei bendrą galingumą.

Naujas 25mm aliuminis aukštų dažnių garsiakalbis, sukurtas 300 serijai, pasižymi aukštu galingumu bei mažais rezonansais, sumažinančiais iškraipymus. Tačiau pagrindinis šio garsiakalbio privalumas - puiki garso sklaida. Dėka specialaus bangos formos žiedo aplink garsiakalbį, išplečiama garso scena ir dėl to nebūti sėdėti tiksliai kolonėlių centre, kad girdėtumėte gerą garsą.

Inertiškas 18mm MDF korpusas pasižymi patentuota suveržimo technologija, paimta iš Reference serijos. Tai sumažina korpuso vibracijas ir leidžia garsiakalbiams atlikti savo darbą. Pailgos formos alsuoklis, esantis gale, pagerina žemų dažnių atkūimą ir sumažina "vėjo" efektą.

Charakteristikos

Galia, W
100
Dažnių juosta, Hz
45Hz – 30kHz
Jautrumas, dB
86
Varža, ohm
6
Svoris, kg
6,5kg / vnt
Dydis (A/P/G), cm
30 x 17,5 x 26